lauantai 23. marraskuuta 2013

Sennan vuoro!

Lauantaina 23.11. oli vuorossa Helsinkin pentunäyttely Sennan kanssa. Näyttely on yksi osa messukeskuksen "Meidän messut"-kokonaisuutta, jossa samassa on kaikenlaisia messuja eläimiin ja kädentaitoihin ja muihin liittyen. Tämä pentunäyttely on aina mukava käydä katsomassa tai itse pennun kanssa kokemassa, kun samassa näkee niin paljon enemmänkin! :) Tuomarina toimi amerikanakitoilla Anneli Pukkila, ja kehässä tänään oli neljä pentua - yksi uros ja kolme narttua. Senna esiintyi loistavasti yksilöarvostelussa ja parhaan nartun valinnassa, jonka voitti. Rodun parhaan valinnassa meinas mopo karata jo käsistä, mutta silti Sennaliini oli valloittanut tuomarin sydämen ja voitti ROP-pennun palkinnon! Huippua!

Tässä Sennan arvostelu: "6kk, erinom. tyyppi & mittasuhteet. tyypikäs pää, vielä kookkaat korvat. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Sopiva runko & raajaluusto. Liikkuu rodunomaisesti, mutta vielä kovin pentumaisesti. Ryhdikäs iloinen esiintyjä."
Senna tuomarin arvosteltavana

ROP-Pentu Senna(Kitsune Sky's The Limit) ja VSP-Pentu Rasmus (Kodiak Canyon Rock N' Rule) tuomari Anneli Pukkilan kanssa.

Ei kommentteja: