sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV 16.11.2013

Koiranäyttelypäivä jälleen takana! Ja miten hieno ja hauska päivä se olikaan, huolimatta anivarhaisesta aamulähdöstä. Kiitos Kata seurasta ja hereilläpitämisestä! :D Näyttelypäivään ei ollut kummoisiakaan odotuksia, sillä Rhino on vasta tiputtanut karvansa ja alkanut kasvattamaan uutta villaa, joten turkki ei ole aivan täydessä iskussa vielä. Ajattelin kuitenkin lähteä näyttelyyn, sillä tämä olisi loistava harjoittelukäynti isosta hallinäyttelystä messaria silmälläpitäen, jossa pitäisi onnistua täydellisesti! ;) Rhino yllättikin iloisesti käyttäytyen todella mallikkaasti niin kehän ulkopuolella kuin erityisesti kehässäkin! Olen pojasta niin ylpeä, sille alkaa pikkuhiljaa esiintymisoppi mennä perille! :D

Rhinon tulos oli lopulta huikea hienossa joukossa: NUO ERI1 SA PU2 SERT VA-CACIB! Nuortenluokan voitto jonka kruunasi urosten toinen sija heti upean valiouroksen, Gapabo's Choose Me:n jälkeen. WAU, puolivillaisella turkilla vielä! Arvostelukaan ei ole hassumpi: "17 months old male. Good size. Good head and expression. Good type. Good bite. Correct movement. Good coat quality." Tuomarina toimi Jasna Matejcic Kroatiasta.

Rhino kehässä, merkki hallussa! ;)

      
"Äiskä, meenhän mä hienosti, meenhän?!" 

Kehien jälkeen suuntasimme vielä rantaan kuvailemaan koiria, kun oli niin mukava keli. Kuvausapuna toimi niinikään Kata, kiitos vielä kerran! :)

Rhino, Snowstory's Mabon 17kk


Ei kommentteja: